dimecres, 20 de desembre de 2017

CONCERT SALA TARAFA GRANOLLERS

El passat 16 de desembre la Coral Brusquina ha participat en el Concert Benèfic amb la Marató de TV3, organitzat pel Cor Mixt Amics de la Unió de Granollers.

La sala Tarafa és un espai idoni per fer-hi un concert. D'estructura gòtica, construïda als segles XIV i XV i amb una gran quantitat d'elements decoratius modernistes, ha passat per diferents usos, en principi com a hospital i després com a magatzem, escola, biblioteca i ara és una sala per diferents esdeveniments socials i culturals


Les tres corals han ofert un repertori variat amb estils diferents que s'han complementat i han ofert al públic una bona vetllada.

Per la Coral Brusquina era un concert especial doncs era el primer amb l'actual director Manel Ferre. Tant els cantaires com el propi director ens hem sentit satisfets amb l'actuació i ens dona confiança en el treball que estem fent en els assajos.

Al final les tres corals han cantat "No sentiu cantar la gent" del musical Els miserables desfilant pel corredor central i laterals, que ha posat un final impactant al concert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari