dissabte, 23 de desembre de 2017

CONCERT A ESGLÉSIES DE SANT JOSEP I SANTA TERESA


El dia 23 de desembre, la Coral Brusquina ha celebrat dos concerts el mateix matí. Dos concerts una mica especials pel lloc on s'han realitzat.

El primer a l'església de Sant Josep, més conegut a Vic per les Josefines. En aquest, els nostres cants els hem dedicat a les persones que estan en aquesta residència, a la comunitat religiosa així com les treballadores que hi han pogut assistir.

En el segon, a l'església de Santa Teresa que està en el convent de monges de clausura d'aquest nom. Us podeu preguntar que hi feia aquesta coral en aquest lloc? Simplement hem volgut compartir, també amb aquesta comunitat, les nostres cançons en aquestes festes, que de ben segur viuen lluny de la fal·lera consumista nostre. Ha sigut un concert íntim, només amb les monges de la comunitat i algun familiar dels cantants com a públic. Possiblement l'extraordinari retaule barroc ens ha ajudat a afinar les veus.
 
El salm del medalló sobre el quadre del retaula "Misericordias Domini in aeternum cantabo" (Cantaré eternament les misericòrdies del Senyor) ens inspirarà en el propers concerts.

La comunitat religiosa ha ofert també a la Brusquina dues cançons amb tema nadalenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari