divendres, 13 de novembre de 2015

ACORD PER LES QUOTES
   
El responsable de les finances de la coral exposa quina serà la quota pel curs 2015-16. Donat que el nombre de cantaires, després de les altes i baixes, es manté bastant estable, proposa que la quota sigui la mateixa que el curs anterior i que el pagament es faci per transferència bancària com a màxim a finals del desembre.

A partir d’aquí s’enceta el debat per aprovar la proposta. La bancada de les Sopranos la veuen correcte i donaran el SI sense cap objecció. Per part de la bancada de les Contralts, fan una esmena per permetre altres pagaments que no comportin comissions bancàries. Aquesta esmena té el suport de la bancada d’Homes que hi afegeixen l’opció de negociació amb la sector bancari de manera global, però és rebutjada per impossible. Al final s’accepta per part dels dos grups, que cadascú negociï amb el seu banc.

El responsable de les finances recull les esmenes i les incorpora a la proposta. Enviarà un correu a tots el membres de la coral informant el compte bancari, l’import, la data límit i les instruccions per fer la transferència.

Tot això ho hem enllestit en 5 minuts. Tampoc és tant complicat negociar i acordar. Que n’aprenguin !!1 comentari:

  1. Molt encertat el " que n'aprenguin" en el temps que correm i els vents que bufen II*II els convé imitar-nos!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari